Τοποθεσία

Στην καρδία της Αθήνας, το Ξενοδοχείο ΑΜΑΖΟΝ είναι ιδανικό, για όλους όσους θέλουν να γνωρίσουν την ομορφιά της σύγχρονης πόλης, την γραφικότητα της Πλάκας, αλλά και τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας. Η πλατεία Συντάγματος είναι η κεντρικότερη πλατεία της πρωτεύουσας . Εδώ βρίσκεται η Βουλή των Ελλήνων, ο Εθνικός κήπος , το προεδρικό μέγαρο, το Ζάππειο, τη Μητρόπολη Αθηνών. Αποτελεί αφετηρία για τις μετακινήσεις των πολιτών, από εδώ ξεκινούν οι κεντρικότεροι δρόμοι της πόλης και με ιδιαίτερη ευκολία ο επισκέπτης βρίσκει τα πιο επώνυμα καταστήματα. Τα περισσότερα μουσεία, τα πιο δημοφιλή θέατρα και σινεμά είναι σε πολύ μικρή απόσταση από το Ξενοδοχείο και πάντα σα μία ευχάριστη βόλτα από τους κεντρικούς δρόμους ή από το Ιστορικό Κέντρο.

Θα περπατήσετε στην όμορφή Πλάκα, μια πόλη μέσα στην πόλη, με τα πλακόστρωτα στενά δρομάκια με τις ταβέρνες και τα καταστήματα με είδη λαϊκής τέχνης, η γραφικότητα της θα σας ταξιδέψει σε μία περασμένη εποχή. Πολύ εύκολα και γρήγορα από το «ΑΜΑΖΟΝ» θα φτάσετε στην Ακρόπολη, στην Αρχαία Αγορά, στα Αναφιώτικα, στο Ναό του Ηφαίστου και στο Θησείο. Το περίφημο Μοναστηράκι θα σας προσφέρει μία ποικιλία αγορών αλλά και μικρών καφέ.
Το βράδυ η περιοχή γύρω από το ΑΜΑΖΟΝ μεταμορφώνεται και ο κάθε επισκέπτης μπορεί, σε μια από τις πιο ασφαλής περιοχες της Αθήνας, να χαρεί σύγχρονα εστιατόρια, αλλά και γραφικές ταβέρνες, ήσυχα αλλά και θορυβώδη μπαράκια…. η επιλογή θα είναι δική του.

Check Availability

Fill your luggage with feelings, experiences and memories that would last a lifetime!

Check Availability

19, Mitropoleos Street

Athens 105 57, Greece